Welkom bij Angel’s Beauty & Skincare

Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen onderneming Angel’s beauty & Skincare. Vanaf mijn 20ste vond ik een goed verzorg uiterlijk al erg belangrijk, mensen mooi maken was toen nog een hobby en ik verdiepte me ook meer in huid producten en dat deed ik met plezier. Ik wilde van mijn hobby een droombaan van maken. Ik kreeg de kans om mezelf hierin te ontwikkelen en kwam al snel achter dat dit echt iets voor mij was. De nodige studies/cursussen en diploma’s zijn behaald en uit mijn ‘to do’ lijst weggestreept. Ik vind het belangrijk om mezelf goed te ontwikkelen, zodat ik u de juiste informatie en advies mee kan geven en ook de kwaliteit die u verdiend kan aanbieden.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn; • gezichtsbehandelingen, • SHR behandelingen, • elektrische ontharing, • RF microneedling. Ik werk met de producten van Dr E. Voss, deze producten zijn uitermate geschikt voor elke huidtypes. Met de Dr E. Voss producten worden de gewenste resultaten behaald. In Dr. E Voss producten zitten belangrijke werkstoffen wat tot diep in de huid wordt opgenomen en tegelijk tijd bevatten ze ook beschermende stoffen wat ervoor zorgt dat geen schadelijke stoffen binnen dringen in de huid. Dr E Voss is emulgatorenvrij, parabenvrij, kleurstofvrij, paraffinevrij. Dus puur natuur op je gezicht.
Omdat mijn salon aan huis is gevestigd, kan ik u de behandelingen voor scherpe prijzen aanbieden. Kijk ook regelmatig voor acties en maak dan snel een afspraak voordat de acties aflopen. Kijk gerust verder op mijn site, voor vragen over behandelingen mag u gerust met mij contact opnemen.