Gezichtsbehandelingen

Fruitzuur Behandeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

Een fruitzuurpeeling is een ideale behandeling om uw huid op te frissen. Ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne en onregelmatigheden van de huid kunnen grondig worden aangepakt.

Waarom fruitzuurpeeling?

• Verbeterde huidstructuur
• Kleine rimpeltjes minder zichtbaar
• Littekens na acne minder zichtbaar
• Minder mee-eters
• Verbeterde doorbloeding

De behandeling

Tijdens de behandeling zal uw huid eerst gereinigd worden. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid aangebracht wordt, zal dit branderig en jeukend voelen. De huid zal rood worden en er kunnen kleine, witte blaasjes verschijnen. Na de fruitzuurpeeling wordt de huid geneutraliseerd met een kalmerend masker.

Na de behandeling

De huid kan eventueel roodheden en blaasjes tonen, maar die verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. Soms ontstaan er ook korstjes na de behandeling. Het is belangrijk dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen.
De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30).

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ik adviseer een serie van 8 peelings, welke 1x per 2 weken plaatsvinden. De fruitzuurpeeling duurt tussen de 30-60 minuten, afhankelijk welke behandeling u kiest.

Wilt u meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met mij