Gezichtsbehandelingen

Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Een gezichtsbehandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid tot in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Fruitzuur behandeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

Naadloos Mesotherapie

Mesotherapie, huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat. Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen, stimuleren het celmetabolisme en zorgen daardoor voor een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van rimpels tot in de diepe huidlaag.

Diamond microdermabrasie

Diamond microdermabrasie voor een gladde en gezonde huid.
Diamond-dermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacu├╝mtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.

RF + Microneedling

Microneedling samen met RF warmte is de meest effectieve anti-verouderingsbehandeling.
Uw lichaamseigen collageen wordt zichtbaar gestimuleerd !
Door het stimuleren van het collageen worden rimpels, een hangende huid en littekens aanzienlijk minder zichtbaar